Vihreä klubi: Tarvitseeko maailma talouskasvua

Vihreä klubi tekee paluun torstaina 9.11. klo 18.00. Teemanamme on Tarvitseeko maailma talouskasvua. Kokoonnumme tällä kertaa Kahvila Tori-Otavassa, Turun kauppatorin Eerikinkadun puoleisen paviljongin Kauppiaskadun päässä.

Aiheesta keskustelemassa on Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija, kestävän tulevaisuuden tutkija Riina Bhatia. Hänen tutkimuksensa keskittyy kasvun jälkeisiin talousmalleihin ja innovaatioiden ja teknologioiden rooliin kestävyyssiirtymässä. Hänellä on maisterintutkinnot poliittisesta taloustieteestä ja poliittisesta ekologiasta sekä rauhan- ja konfliktintutkimuksesta. Bhatia on myös Rethinking Economics Suomen varapuheenjohtaja ja perustajajäsen. Toinen keskustelijamme on aluevaltuutettu, lääkäri ja Talousdemokratia ry:n puheenjohtaja Konsta Nylander. Lämpimästi tervetuloa!

Pekka Haavisto presidentiksi

Tulevan puolivuotisen yhteinen ponnistuksemme on Pekka Haaviston presidentinvaalikampanja. Kampanja on jo alkanut, ja kampanjan avauksen yhteydessä julkaistiin myös Pekan nimekäs tukijoukko presidentinvaalitaipaleella. Tähän tukijoukkoon tulee vielä täydennyksiä ja myös katukampanjointi kiihtyy pikku hiljaa. Tulethan mukaan tekemään Pekasta ensimmäistä vihreää presidenttiämme!

Syyskokous keskiviikkona 22.11. klo 18.00

Yhdistyksen syyskokous järjestetään keskiviikkona 22.11. kello 18.00 Vihreiden toimistolla, Yliopistonkatu 37. Kokouksessa valitaan yhdistykselle puheenjohtaja ja muu hallitus vuodelle 2024 sekä hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi valitsemme edustajia mm. piirin ja kunnallisjärjestön syyskokouksiin sekä hallituksiin. Tarvitsemme uusia, innokkaita tekijöitä mukaan – lähdethän sinäkin ehdolle hallitukseen ja muihin luottamustoimiin? Käy kertomassa kiinnostuksestasi vaikka heti lomakkeella https://forms.gle/cFhKhNUzWFaMzh9Y9 tai allekirjoittaneelle!

Kantapöytä perjantaina

Kokoonnumme joka kuukauden viimeisenä perjantaina keskustelemaan ajankohtaisista tai muista mielenkiintoisista aiheista Turun vihreään kantapöytään Panimoravintola Koulussa. Tapahtumissa ei ole erikseen alustusta tai muuta virallista ohjelmaa, vaan kyseessä on rento ja vapaamuotoinen keskustelutapahtuma. Keskustelemme Ravintola Koulussa joka kuukauden viimeinen perjantai klo 18.00 alkaen.

Tapahtuma on avoin kaikille Vihreiden jäsenille, kannattajille ja toiminnasta kiinnostuneille. Tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Tapahtumaan ei tarvitse ennakkovalmistautua. Tervetuloa kanssamme Turun vihreään kantapöytään!

Muita tulevia tapahtumia

Tapahtumista löytyy lisätietoja lähempänä tapahtumaa osoitteesta https://www.turunvihreat.fi/tapahtumakalenteri/.

  • Turun vihreä kantapöytä 24.11. kello 18

Turun vihreiden hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille. Kokoukset pidetään Turun vihreällä toimistolla (Yliopistonkatu 37) joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 17.00. Tervetuloa!

Myös kaupunginvaltuustoryhmän kokoukset ovat kaikille vihreille avoimia. Jos haluat osallistua kokoukseen, tiedustele tarkempia osallistumistietoja joko valtuustoryhmän puheenjohtajalta sofia.engblom@turku.fi tai yhdistyksen puheenjohtajalta jyri-petteri.paloposki@vihreat.fi.

Tulisitko mukaan?

Kiinnostaisiko sinua vireä vihreä toiminta? Laita viestiä allekirjoittaneelle osoitteella jyri-petteri.paloposki@vihreat.fi tai käy täyttämässä lomake osoitteessa https://forms.gle/ZdNqVASX9NvFzEGe9 – maailman muuttaminen vaatii käsipareja, ja pienikin panos on iso apu! Ilmoittamalla kiinnostuksestasi et sitoudu vielä mihinkään, vaan saat lisätietoja tapahtumista joissa voit auttaa.

Facebookin vihreä ryhmä

Facebookissa on Turun vihreä foorumi -ryhmä, jossa käydään vapaamuotoista keskustelua kaikkien turkulaisten vihreiden kesken. Jos et vielä kuulu ryhmään, käy liittymässä osoitteessa https://www.facebook.com/groups/9068687105.